'Haben Sie eine Stunde?'
- Leo Beenhakker

Team Edgar breidt uit!

Met nieuwe schrijvers en meer verhalen op meer dagen van de week. Kortom: meer Edgar.

Door , in categorie: nieuws op . Tags: , ,

Onze selectie is deze week versterkt met twee nieuwe aanwinsten. Tim Notten maakte vandaag zijn debuut op Team Edgar. En Marcella van der Kruk loopt nog even warm, maar zal snel haar eerste minuten gaan maken.

Om te zorgen dat iedereen voldoende speeltijd krijgt en omdat we jullie nog meer Edgar willen bieden, verandert er ook een en ander in de opstelling.

Vanaf deze week kunnen jullie iedere maandag drie stukken tegemoet zien van wisselende schrijvers. Columns, bespiegelingen op het afgelopen Eredivisieweekend, satire of korte verhalen. Voor ons is het ook iedere maandag weer een verrassing. Maar nooit een teleurstelling.

Hierdoor verschuift de rubriek ‘Wieberen’ van Frank Fabian van Keeren van de maandag naar de dinsdag. Een dag langer sidderen dus, voor iedereen die werkzaam is in de voetballerij. Want wie vandaag nog werk heeft, kan morgen zijn afkoopsom aan het tellen zijn.

Voor de woensdag vragen wij regelmatig bijdragen van gastschrijvers, want met zijn tienen komen we steeds een mannetje (of vrouwtje) tekort. Of we zetten met zijn tienen een stapje harder en vullen deze dag met wat extra’s.

Op donderdag introduceren we een nieuw fenomeen: De Wisselbeker van Neggers en De Waard. Iedere week een T-splitsing tussen opinie en proza. Nu weer Neggers, dan weer De Waard.

En op vrijdag sluiten we de week weer af met twee stukken van wisselende auteurs, zodat iedereen goed voorbereid het voetbalweekend ingaat. Net een beetje meer ontspannen. Net een beetje meer belezen. Net een beetje meer Edgar.