'Haben Sie eine Stunde?'
- Leo Beenhakker

Ingezonden Brieven: “Lieve Teddy”

Teddy’s inbox loopt over van de ingezonden brieven. De een nog vunziger dan de andere. Eens in de zoveel tijd zoekt ze er de pareltjes uit – die plaatst ze hier.

Door , in categorie: Rubrieken op . Tags: ,

Treurnis
Na 25 jaar trouwe fan te zijn, waarvan de afgelopen 5 jaar zonder seizoenskaart, is het nu klaar. We liggen eruit. Als nuchtere Tukker kan ik met recht zeggen: Erik Velderman – het is tijd om je geld te steken waar het thuishoort. In je mensen. Koop geen spelers, maar maak het ons weer mogelijk bij ons cluppie te zijn. Maak de seizoenskaart weer betaalbaar en de biertjes weer 2 gulden. Ga het gras weer maaien met een handmaaier, laat De Veste weer trillen op ons gebrul. Geef ons ons cluppie terug, en ga zelf lekker een jaartje op vakantie met die opgespaarde knaken van je. Zak hooi.
– Ilse de Lange

Terug naar ons
Wat echt leuk is is dit filmpje van een training van de Twentenaren, waar, als je heel goed kijkt, een van de spelers op één minuut dertig een scheet laat. Haha.
Heerlijk toch.
Terug naar jullie.
– Luuk Ikink

Gouden lul
Een ezel stoot zich in het algemeen niet twee keer aan dezelfde steen. Dat gaat echter niet op voor de raad van commissarissen van FC Twente. Zodra Joop Munsterman bij FC Twente begon, zat de club al in de financiële ellende. ‘Dit nooit meer’ prevelde Joop en hij begon aan zijn klus. De laatste jaren van megalomane Joop was het financieel een nog grotere teringzooi. Waar was het toezicht van de commissarissen? Is hun taak niet het controleren van het bestuur? Hoort daar ook een ingreep bij of kijken we lekker vanaf de zijlijn toe hoe de directeuren het bankbiljetten laten regenen vanaf de tribune? Het gras is er nooit goud van geworden, en mijn lul ook niet. En nu zit de gemeente met een in te lossen lening van 25 miljoen. Ik zeg: ’Vuilnisman, mag deze zak ook mee?’
– H. S.

Verkeerd verbonden
¿Por qué sigues viendo este desastre, mientras tanto, en España realmente se juega fútbol? ¿Dónde está El Classico en NPO1 2 o 3? ¿Cómo es posible que un club como Twente se relegue, porque los periódicos están llenos, pero cuando cambio mi peinado, nadie habla de eso? ¡Es vergonzoso! ¡Es para enojarse!
– S. Ramos

De blues
Ik heb er een lied over geschreven.
Ik ken alleen de tekst nog niet helemaal uit mijn hoofd.
– André Manuel

Tenslotte
Dat zat er natuurlijk dik in.
– G. Verbeek