'Haben Sie eine Stunde?'
- Leo Beenhakker

NU OVERAL VERKRIJGBAAR: ‘MINDERE GODEN’!

Op 10 juni, het weekend voor het WK, presenteert Team Edgar vol trots de bundel ‘Mindere Goden’. Team Edgar, maar dan met nieuwe verhalen, over oranje én in boekvorm! Ideaal zomerboek voor op het strand, in het vliegtuig, of op de wc, de ochtend na de zoveelste zonovergoten barbecue!

Door , in categorie: nieuws op . Tags: , , ,

Mindere Goden! Lees uzelf door de oranjecrisis heen!

Een bericht gedeeld door Martijn Neggers (@neggersmartijn) op

Eindelijk is onze eersteling geboren! Mindere goden: een bundel vol genadeloos literair voetbalproza die jou, als voetballiefhebber, met een glimlach door het oranjeloze WK helpt. Want lachen als een boer met kiespijn is altijd nog beter dan met een bord lauwe bami en een jankend kind op schoot naar Iran Egypte kijken. Maar da’s logisch.

Gelukkig is er altijd nog Team Edgar, hét voetbalteam dat op alle toernooien present is – of het zich nou kwalificeert of niet. Er zijn immers altijd weer nieuwe antihelden te bezingen. Team Edgar gaat waar geen enkele voetbalschrijver ooit ging. Met verhalen over de fopwinkel van Mario Been. Over Rafaël van der Vaart die er ’s nachts uit moet om te poepen. Over Aad de Mos bij de AA. Dit is niet Beenhakkers verhuisdoos 13, dit is verhuisdoos 13 in het kwadraat.

Dit boek helpt jou en de jouwen door een hopeloos kut-WK heen! Aanschaffen geblazen! Bij bol.com, AKO, Bruna of gewoon bij je lokale boekenboer! Leve de literatuur! Leve oranje! Leve Mindere Goden!