'Haben Sie eine Stunde?'
- Leo Beenhakker

BREAKING: Team Edgar Transferdeadlineday in EKKO

Feest in Ekko! Feest in Ekko! Team Edgar viert de transferdeadlineday! Gaat Virgil van Dijk? Komt Van Persie? Wat doet Davinson Sánchez? En Luuk de Jong? We vieren het feest van de miljoenenindustrie die het moderne voetbal is, met drank, literatuur, muziek en feestgedruis. Georgie zou trots op ons zijn. Edgar ook, trouwens.

Door , in categorie: nieuws op . Tags: , ,

Twee keer per seizoen, op de avond van de transferdeadline, viert Team Edgar feest. Twee maal een literaire avond met drank, verhalen, muziek en voetbal. Precies, zoals onze bovenstaande vriend het zou kunnen waarderen, kortom.

De eerste Team Edgar Transfernacht staat gepland op donderdag 31 augustus, in EKKO, Utrecht. Met voorlopig ongeveer een even grote line-up als die van de nieuwe aankopen van AC Milan: Björn van der Doelen, Marieke Lucas Rijneveld, Vincent Cardinaal, Frank Fabian van Keeren, Aafke Romeijn, Lucas de Waard, Martijn Neggers en Luan Buleshkaj. Noem dat maar niks.

Vanwege de wedstrijd van het jaar voor het Nederlands mannenelftal, is de allereerste Team Edgar Transferdeadlineday om de wedstrijd Frankrijk – Nederland heen gebouwd. Literatuur, muziek, transfernieuws én live voetbal dus. Komt dat medemaken, mensen, komt dat medemaken!

De entree is vijf euro. Vergeleken met de transfervrije overstap van Kostas Lamprou naar Ajax, is dat inderdaad veel geld. Maar, wij leggen de lat liever daar waar hij hoort te liggen, en vergelijken het liever met een, laten we zeggen: Neymar naar PSG.

Enfin. Het idee is duidelijk. Kom ook. Het wordt een grote poel van jolijt.

ps. Aanmelden voor het facebookevenement kan via deze link.