'Haben Sie eine Stunde?'
- Leo Beenhakker

Breaking: nieuwe oefenwedstrijden Team Edgar

Team Edgar duikt weer het theater in, met kameraden Martijn Crins en Rogier Schippers van de Slachtsessies. Een try-out, of, nouja, een oefenwedstrijd, laten we zo zeggen. 30 november en 1 december, aftrap 21:00u. Er zijn geen zwakke tegenstanders en het is sowieso een mooi affiche.

Door , in categorie: nieuws op . Tags: , , ,

 

De komende 3 maanden gaan Martijn Crins en Rogier Schippers, en de leden van schrijverscollectief Team Edgar de messen slijpen. Beiden werken ze aan een programma dat onder uw ogen vorm zal krijgen. Deze avonden ziet u de try outs van iets wat ooit groots zal worden. Of misschien wel helemaal niet.

Hoe dan ook, u krijgt uniek materiaal te zien, vers van de pers. Humor, scherpte, rauwe randjes en genoeg liefde voor iedereen.

‘Team Edgar Live’
Team Edgar vertelt een half uur lang verhalen over voetbal. Over Rafael van der Vaart, die zich eenzaam voelt als hij ’s nachts zit te poepen. Of over Leo Beenhakker die spaghetti vongole maakt, in zijn vrije tijd. Of over de caviafokkerij van Gertjan Verbeek en de Wereldbeker voor Clubs van Weleer. Of helemaal iets anders, natuurlijk. Het wordt één grote poel van jolijt. Maar da’s logisch.

30 november met: Martijn Neggers, Frank Fabian van Keeren, Vincent Cardinaal, Teddy Tops

1 december met: Martijn Neggers, Aafke Romeijn, Teddy Tops, Vincent Cardinaal

‘De Slachtsessies’
Als ware slagers fileren Martijn Crins en Rogier Schippers zichzelf, elkaar en alles wat ze zo’n beetje kunnen bedenken. En dat alles met veel humor en overgave. Zie het als een experiment, ruw en onaf. Schaamte, onkunde, onbedoeld racisme, boekbesprekingen en ijsberen, u zult het allemaal zien.

Entree € 5,00, kaartjes zijn hier vooraf te bestellen. Wees snel: de zaal is klein.